Suldalslågen

Suldalslågen er kjent for en storvokst laksestamme. På Camp Villaks i Suldalslågen får du instruksjon i flue- og slukfiske, og du lærer å bli en bedre laksefisker. Hva skal til for å lure storlaksen til å bite på kroken?

I tillegg til instruksjon i kasteteknikk får du veiledning og tips underveis mens vi fisker. Det blir også lagt opp til besøk i elvas laksestudio for å se laksen “live”, og omvising på klekkeriet dersom det er interesse for det.

Campen passer for alle uansett hvor mye eller lite erfaring du har. Vi tilrettelegger for de som melder seg på og vi er behjelpelige med transport til/fra busstopp o.l. hvis du kommer langveis ifra.

Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du har. Vi overnatter i lavvo ved elva og spiser ute. Alle deltakerne må ha med sovepose, liggeunderlag og varme klær. Mer informasjon og pakkeliste vil bli sendt til alle påmeldte i god tid før campen.

Vi gleder oss til minnerike dager ved elva sammen med dere! Camp Villaks i Suldalslågen arrangeres av Suldal Jakt- og Fiskelag og Suldalslågen Forvaltningslag.

Vi ønsker at Camp Villaks skal være et rekrutteringsarrangement og vi ønsker derfor at det fortrinnsvis kommer deltakere som ikke tidligere har deltatt på Camp Villaks i Suldalslågen. Ved stor pågang vil vi derfor forbeholde oss retten til å kansellere påmelding fra ungdom som tidligere har vært deltakere her for å åpne for nye deltakere. Håper for forståelse for dette!

Ps! Det har blitt opprettet en egen facebookside for camp villaks i Suldalslågen for alle interesserte.

Sted: Kvæstad

Dato: 27. – 29. juli

Antall plasser: 15 stk

Aldersgrense: 14 – 18 år

Pris medlem i NJFF: 650,-

Pris ikke-medlem: 850,-

Arrangør: Suldal JFF og Suldalslågen Elveeierlag

Kontaktperson: campleder Anne Gunn Kvæstad