Målselv 5. – 7. juli

Målselv Aftermovie 2021

Målselva er ei lakse- og sjøørretelv som renner ut i Bardufoss i Troms. Målselva er fylkets største og mest kjente lakseelv, men elva har også en svært god sjøørretstamme.

På campen blir det instruksjon i flue-, slukfiske, og det blir mye tid til å fiske på egen hånd for de som vil det. Campen passer uansett om de har mye eller lite fiskeerfaring fra før, vi tilpasser instruksjon og program etter erfaringsnivået på de påmeldte.

Campen vil finne sted ved øvre deler av Målselvfossen feriesenter. Klikk her for mer informasjon om stedet. Vi har fiske i kortsonen til Målselvfossens Elveierlag, kortsone nedenfor fossen.

Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du har. Vi overnatter i lavvo ved elva og spiser ute. Alle deltakerne må ha med sovepose, liggeunderlag og varme klær. Mer informasjon og pakkeliste vil bli sendt til alle påmeldte i god tid før campen.

Vi arrangerer transport fra Bardufoss flyplass hvis det er ønskelig (direkteruter til/fra Oslo). Håper på en trivelig og lærerik camp for deltakerne!

 

For spørsmål om Camp Villaks i Målselv, ta kontakt med campleder Steinar Holen