Campene

Campene

De fleste elver for CAMP VILLAKS 2019 er klare!

Til høyre ser du listen over de elvene som har bekreftet at det blir camp i år. Men følg med, det kan dukke opp flere. Påmelding åpner snart! Velg campen du har lyst å være med på og fyll ut skjema for påmelding.

Camp Villaks er et rekrutteringsprosjekt Norske Lakseelver har sammen med Norges Jeger- og Fiskerforbund, med årlig støtte fra Miljødirektoratet . I tillegg har vi mottatt tilskudd fra Sparebankstiftelsen til innkjøp av fiskeutstyr som er fordelt ut i de elvene som arrangerer camp. Campene arrangeres av våre medlemslag og/ eller av lokallag av NJFF. Målet er at flere ungdommer skal oppleve den fantastiske følelsen når laksen napper i flua, når adrenalinet pumper så du rister, når du er så lykkelig at du hyler av glede, og du virkelig kjenner at du lever. Vi ønsker at flere skal oppleve dette, og aller helst at flere ungdommer skal oppleve dette og forbli sportsfiskere livet ut.

Camp Villaks er en fiske- og friluftscamp som arrangeres over hele landet fra midten av juni til slutten av august. Dette er et lavterskel tilbud som all ungdom kan bli med på, og det kreves ingen bakgrunnskunnskap eller eget fiskeutstyr. Guiding og instruksjon er inkludert i alle camper, og likeså utlån av diverse fiskeutstyr. Pris per deltaker er kr 500,-. Campene har ulik aldersgrense, noen fra 14-18 år, noen fra 15-18 år. Sjekke aldersgrense for den campen du vil bli med på.

Er du jente?

Da er du litt ekstra velkommen! Erfaringsvis ser vi at det er en god del flere gutter enn jenter som melder seg på Camp Villaks, så vi skulle gjerne sett at flere jenter også vil bli med! Vi tilrettelegger slik at det skal være kvinnelige instruktører/ voksne på alle camper. Jenter kan også fiske, meld deg på da vel 😀

Bildet her er fra Camp Villaks i Målselv i 2018. Marie Nystad fra Oteren fikk en kjempesvær laks på hele 17,4 kg! Dette var hennes andre laks på campen (og i livet), og hun var selvsagt kjempefornøyd!