Stjørdalselva 17.-18. august

Velkommen til Stjørdalselva, elva for alle!

Stjørdalselva er ei lakseelv i Trøndelag som renner fra Meråker og ut ved Værnes lufthavn i Stjørdal. Elva er middels stor og varierer mellom strie stryk, kulper og rolig elv. Elva er regulert og sikrer dermed en fin minstevannføring på tørre somrer.

På campen blir det instruksjon i flue-, slukfiske, og det blir mye tid til å fiske på egen hånd for de som vil det. Campen passer uansett om de har mye eller lite fiskeerfaring fra før, vi tilpasser instruksjon og program etter erfaringsnivået på de påmeldte. Vi er mange som blir med denne helga og vi har det beste av instruktører som kjenner fiskestrekkene godt så sjansen for et godt fiske er absolutt til stede!

Vi tilbyr fiske fra breddene ved Hembre Gård sammen med noen av de aller beste fiskestrekkene som Stjørdal Jeger og Fiskeforening disponerer. Innlosjering og base blir på Hembre Camping. Her er du tett på alt fisket som tilbys og du både hører og ser elva fra lavvoen du overnatter i. Klikk her for kart.

Oppmøte i leiren 17. august kl 10. Slutt 18. august kl 18.

Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du har. Vi overnatter i lavvo ved elva og spiser ute. Alle deltakerne må ha med sovepose, liggeunderlag og varme klær. Mer informasjon og pakkeliste vil bli sendt til alle påmeldte i god tid før campen.

Er du mellom 14-18 år og har lyst til å delta så meld deg på. Vi har 16 plasser.

Vi arrangerer transport fra Værnes lufthavn/ togstasjonen hvis det er ønskelig.

Camp Villaks i Stjørdalselva arrangeres av Stjørdalsvassdraget Elveierlag og Stjørdal JFF.