Sandfjordelva ligger ytterst på den spektakulære og naturskjønne Varangerhalvøya (40 km vest for Vardø), En bortgjemt perle som kan kalles «End of Europe» eller ved veis ende som vi sier lokalt, og har Kolahalvøya som nær nabo i øst. Elva bærer preg av tilnærma urørt natur og du får en følelse av å være i villmarka selv om du er nær vei.

På campen blir det instruksjon i flue-, markfiske, og det blir mye tid til å fiske på egen hånd for de som vil det. Campen passer uansett om du har mye eller lite fiskeerfaring fra før, vi tilpasser instruksjon og program etter erfaringsnivået på de påmeldte. Aldersgrense 14  – 18 år

Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden! I Varanger er det lyst døgnet rundt på denne tida, siden campen er midt i perioden for midnattssol. Hvis du ikke har opplevd det tidligere har du her en glimrende anledning.

Det er flere måter å reise til Sandfjordelv på, via Vardø Lufthavn eller via Vardø havn og hurtigruten (om du kommer via kirkenes lufthavn) Kan og komme med buss til Vardø Havn. Videre transport til Basecamp vil bli ordnet.  For å komme dit kan man kjøre helt fram på en vei som slynger seg gjennom et månelandskap.

Trykk her for kart

Det vil være utstyr og få lånt av oss. Stenger, vadere, vester og det man trenger.

Sted: Sandfjord

Dato: 23. – 25. juli

Antall plasser: 15 stk

Aldersgrense: 14 – 18 år

Pris medlem i NJFF: 650,-

Pris ikke-medlem: 850,-

Arrangør: Vardø JFF

Kontaktperson: campleder Ove Lund

NB! På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at  Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst.  Alle vil da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.