På campen vil du få veiledning og tips om markfiske,  flue- og slukfiske, du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. I år blir det også mulig å prøve båtfiske!

Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du vil. Vi overnatter i lavvo ved elva og lager mat ute. Campen passer for både jenter og gutter uansett hvor mye eller lite erfaring du har. Vi tilrettelegger for de som melder seg på. . Vi gleder oss til minnerike dager ved elva sammen med dere!

Hvis du kommer langveis ifra og ønsker å delta så er vi behjelpelige med å ordne transport fra togstasjon eller busstopp.

Sted: Numedalslågen

Dato: kommer

Antall plasser: 12 stk

Aldersgrense: 14 – 18 år

Pris medlem i NJFF: 650,-

Pris ikke-medlem: 850,-

Arrangør: Brufossfisket, elveeierlaget og Lardal JFL

Kontaktperson: campleder Atle Rødal

NB! På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at  Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst.  Alle vil da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.

Dato og påmelding for Camp Villaks i Numedalslågen er enda ikke åpnet. Hvis du vil vite når dette åpner kan du fylle inn eposten din i skjemaet under, så sender vi deg en epost når dato er klar og påmeldingen åpner.