Numedalslågen 5. – 7. august

Spennende laksefiske

NB! På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at  Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst.  Alle vi da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.

På campen vil du få veiledning og tips om markfiske,  flue- og slukfiske, du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. I år blir det også mulig å prøve båtfiske!

Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du vil. Vi overnatter i lavvo ved elva og lager mat ute. Campen passer for både jenter og gutter uansett hvor mye eller lite erfaring du har. Vi tilrettelegger for de som melder seg på. Hvis du er mellom 14-18 år og er glad i fiske og friluftsliv, så meld deg på. Vi har plass til 12 deltakere. Vi gleder oss til minnerike dager ved elva sammen med dere!

Campen skal være i Brufoss, og fisket blir som tidligere år på Brufossfisket strekning mellom Hvittingfoss i Nord og Svarstad i sør. Nytt av året er at vi har fått utvidet fisketilbudet til to nye steder: Kjærra og Stubben . Informasjon om Brufossfisket finner du her

Hvis du kommer langveis ifra og ønsker å delta så er vi behjelpelige med å ordne transport fra togstasjon eller busstopp.

Camp Villaks i Numedalslågen arrangeres av Lardal Jeger og Fisk og Brufossfisket grunneierlag.