OBS! Camp Villaks i Namsen er FULL! Ta eventuelt kontakt med campleder for å settes på ventelise.

Elva Namsen ligger nord i Trøndelag, og renner fra Børgefjell og Namsvatnet i Røyrvik og ned til Namsos. Namsen er regnet som en av de aller beste lakseelvene i landet og vi har store forhåpninger til at deltakerne vil få fangst under årets camp!

På Camp Villaks i Namsen vil det bli instruksjon i flue- og slukfiske, og det blir også mulig å prøve seg på båtfiske. Det vil være mange instruktører til stedet, bl.a. elever og lærere fra sportsfiskelinja ved Grong Videregående Skole. Det vil også bli fluebinding og andre spennende aktiviteter som har med fiske å gjøre. Men det blir mest fiske!

Vi gleder oss til å ta imot mange fiskeglade ungdommer😊

Sted: Melhusvaldet

Dato: 27. – 29. august

Antall plasser: 12 stk

Aldersgrense: 14 – 17 år

Pris medlem i NJFF: 650,-

Pris ikke-medlem: 850,-

Arrangør: Namsen elveeigerlag og Sporstfiskelandslinja ved Grong videregående skole

Kontaktperson: campleder Niklas Høgstedt

NB! På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at  Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst.  Alle vil da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.