OBS! Camp Villaks i Målselva er full! Ta eventuelt kontakt med campleder Steinar Holen for å settes på venteliste.

Målselva er ei lakse- og sjøørretelv som renner ut i Bardufoss i Troms. Målselva er fylkets største og mest kjente lakseelv, men elva har også en svært god sjøørretstamme.

På campen blir det instruksjon i flue-, slukfiske, og det blir mye tid til å fiske på egen hånd for de som vil det. Campen passer uansett om de har mye eller lite fiskeerfaring fra før, vi tilpasser instruksjon og program etter erfaringsnivået på de påmeldte.

Campen vil finne sted ved øvre deler av Målselvfossen feriesenter. Klikk her for mer informasjon om stedet. Vi har fiske i kortsonen til Målselvfossens Elveierlag, kortsone nedenfor fossen.

Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du har. Vi overnatter i lavvo ved elva og spiser ute. Alle deltakerne må ha med sovepose, liggeunderlag og varme klær. Mer informasjon og pakkeliste vil bli sendt til alle påmeldte i god tid før campen.

Vi arrangerer transport fra Bardufoss flyplass hvis det er ønskelig (direkteruter til/fra Oslo). Håper på en trivelig og lærerik camp for deltakerne!

Sted: Målselvfossen Feriesenter

Dato: 2. – 4. juli

Antall plasser: 24 stk

Aldersgrense: 15 – 18 år

Pris medlem i NJFF: 650,-

Pris ikke-medlem: 850,-

Arrangør: Målselv JFF

Kontaktperson: campleder Steinar Holen

NB! På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at  Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst.  Alle vil da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.