Lakselv 22. – 24. juli

Bli med til fantastiske Lakselva i Porsanger og opplev laksefiske i storslått Finnmarksnatur! 

NB! På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at  Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst.  Alle vi da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.

Dato kommer snart!

På campen vil du få instruksjon i fluefiske av ekspertene i Lakselv Grunneierforening og Lakselv JFF. Du vil lære hvordan du planlegger din neste fisketur, hvor i elva du bør fiske og hva du bør tenke på for å bli en flink laksefisker.

Campen passer både nybegynnere og de som allerede har en del erfaring fra laksefiske. Vi tilpasser og tilrettelegger etter hvem som melder seg på. Fisket vil bli i sone 1-3. Klikk her for å lese mer om fiskeplassene.

Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden! I Finnmark er det lyst døgnet rundt på denne tida, siden campen er midt i perioden for midnattsol. Hvis du ikke har opplevd det tidligere har du her en glimrende anledning.

På denne linken vises markering på kart for campsted (rød markør). For å komme dit kan man kjøre helt fram på en dårlig grusvei, eventuelt parkere på stedet med blå markør og gå inn.

Vi arrangerer transport fra Lakselv flyplass hvis det er ønskelig.