Altaelva 14. – 16. august

Altaelva – lakseelva over alle lakseelver

AVLYST!!

NB! På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at  Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst.  Alle vi da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.

Altaelva åpner for Camp Villaks for 4. året på rad, og arrangørene i Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) og Alta Jeger- og Fiskerforening gleder seg til å ta imot nye fiskeinteresserte ungdommer helga.

På campen vil du få instruksjon i flue- og slukkasting, du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. Det blir fiske både fra både og fra land. I Altaelva er det en lang tradisjon med å kaste med flue fra båt, og dette vil deltakerne få anledning til å prøve.

Campen passer både nybegynnere og de som allerede har en del erfaring fra laksefiske. Det er tilsammen 15 plasser for ungdom 15-18 år. Vi tilpasser og tilrettelegger etter hvem som melder seg på. Fisket blir i de nedre delene av elva, i sonen Raipas. Klikk her for å lese mer om området.

Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden! Campen vil være i nærheten av elva, på campingplassen CampAlta. Klikk her for mer info.

Vi arrangerer transport fra Alta flyplass hvis det er ønskelig.

Vi ønsker at Camp Villaks skal være et rekrutteringsarrangement og vi ønsker derfor at det fortrinnsvis kommer deltakere som ikke tidligere har deltatt på Camp Villaks i Alta. Ved stor pågang vil vi derfor forbeholde oss retten til å kansellere påmelding fra ungdom som tidligere har vært deltakere her for å åpne for nye deltakere. Håper for forståelse for dette!