OBS! Camp Villaks i Altaelva er full! Ta eventuelt kontakt med campleder for å settes på venteliste.

Altaelva åpner for Camp Villaks igjen, og arrangørene i Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) og Alta Jeger- og Fiskerforening gleder seg til å ta imot nye fiskeinteresserte ungdommer helga.

På campen vil du få instruksjon i flue- og slukkasting, du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. Det blir fiske både fra både og fra land. I Altaelva er det en lang tradisjon med å kaste med flue fra båt, og dette vil deltakerne få anledning til å prøve.

Vi tilpasser og tilrettelegger etter hvem som melder seg på. Fisket vil foregå i hovedsak i Jøraholmen sone. Klikk her for å lese mer om området.

Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden! Campen vil være i nærheten av elva, på Stengelsen.

Vi arrangerer transport fra Alta flyplass hvis det er ønskelig.

Vi ønsker at Camp Villaks skal være et rekrutteringsarrangement og vi ønsker derfor at det fortrinnsvis kommer deltakere som ikke tidligere har deltatt på Camp Villaks i Alta. Ved stor pågang vil vi derfor forbeholde oss retten til å kansellere påmelding fra ungdom som tidligere har vært deltakere her for å åpne for nye deltakere. Håper for forståelse for dette!

For spørsmål om Camp Villaks i Altaelva, ta kontakt med campleder Lene Romsdal 

Sted: Alta

Dato: 18. – 20. juni

Antall plasser: 12 stk

Aldersgrense: 15 – 18 år

Pris medlem i NJFF: 650,-

Pris ikke-medlem: 850,-

Arrangør: ALI og Alta JFF

Kontaktperson: campleder Lene Romsdal

NB! På grunn av koronasituasjonen, vet vi alle at det er en mulighet for at  Camp Villaks ikke kan gjennomføres i år. Dersom det ikke blir mulig å avvikle campene på vanlig måte, grunnet reisebegrensninger og/eller smittevernrutiner, spesielt rundt overnatting, bespisning og det sosiale samværet, blir campene avlyst.  Alle vi da få full refusjon av deltageravgiften. Vi regner med full forståelse for dette.