Altaelva 17 – 19. juni

Altaelva åpner for Camp Villaks igjen, og arrangørene i Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) og Alta Jeger- og Fiskerforening gleder seg til å ta imot nye fiskeinteresserte ungdommer denne helga.

På campen vil du få instruksjon i flue- og slukkasting, du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. Det blir fiske både fra både og fra land. I Altaelva er det en lang tradisjon med å kaste med flue fra båt, og dette vil deltakerne få anledning til å prøve.

Vi tilpasser og tilrettelegger etter hvem som melder seg på. Fisket vil foregå i hovedsak i Jøraholmen sone. Klikk her for å lese mer om området.

Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden! Campen vil være i nærheten av elva, på Stengelsen.

Vi arrangerer transport fra Alta flyplass hvis det er ønskelig.

Vi ønsker at Camp Villaks skal være et rekrutteringsarrangement og vi ønsker derfor at det fortrinnsvis kommer deltakere som ikke tidligere har deltatt på Camp Villaks i Alta. Ved stor pågang vil vi derfor forbeholde oss retten til å kansellere påmelding fra ungdom som tidligere har vært deltakere her for å åpne for nye deltakere. Håper for forståelse for dette!

For spørsmål om Camp Villaks i Altaelva, ta kontakt med campleder Lene Romsdal 

Sted: Alta

Dato: 17. – 19. juni

Antall plasser: 12 stk

Aldersgrense: 15 – 18 år

Pris medlem i NJFF: 650,-

Pris ikke-medlem: 850,-

Arrangør: ALI og Alta JFF

Kontaktperson: campleder Lene Romsdal