Camp 18+

Camp Villaks utvider og slår til med et utrolig kult tilbud til deg mellom 18 og 26 år. En egen tur for 12 ivrige laksefiskere til Tovdalselva fra søndag 05. august til torsdag 09. augst.

Du ankommer campområdet i løpet av søndagen, fra kl 15:00. Campen ligger på et område som heter Haven, i sone 4. Her har vi satt opp lavvoer og feltsenger til overnatting. Det blir omvisning i elva på valdene fra kl 17:00 på søndagen.

Det er plass til 12 stykker, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Fisket vil foregå på forskjellige strekk i Tovdalselva. Innenfor sone 4 er det tre dagskortsoner: Laksefoss, Buhølen og Teinefoss. Her er det begrenset antall fiskere. Vi har satt av noen av dagene og sonene her til dere. Øvrig fiske vil foregå på sone 4. Dette er en lang sone med mange gode fiskeplasser.

Transport under campen ordner vi. Dere blir delt i  grupper og fisker på rotasjon. Guider vil transportere dere til fiskeplassene og gi dere en kort innføring i strekkene.

Frokost og middag inntas i campen, niste pakkes og medbringes i elva. Dere må regne med å bistå litt i det praktiske rundt fellesmåltidene.

Vi har fiske ut torsdagen. Campen avsluttes torsdag kl 12:00, men de som har lyst kan fiske til midnatt.

Vår campleder vil ta seg av driften av campen.

I mellomtiden kan du ta en titt på hva denne elva har å by på, på nettsidene til Norske Lakseelver om Tovdalselva

 

Kontaktperson:

Ayna Heilong
41 64 83 94
 .