Surna (Møre og Romsdal)

Laksefestival og Camp Villaks

Norsk Laksefestival har vært arrangert i Surna hver St. hans siden 2000. Festivalen er veldig populært og har hatt aktiviteter for både barn og voksne. Festivalen har imidlertid manglet aktiviteter rettet spesielt mot ungdom, så i år arrangeres Camp Villaks som en del av den tradisjonsrike laksefestivalen. Dette kommer til å bli så morro!

På campen vil du få instruksjon i flue- og slukkasting , du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. Campen passer både jenter og gutter, nybegynnere og de som allerede har en del erfaring fra laksefiske. Vi har fiskeutstyr, vadere og redningsvester til utlån, men hvis du har eget utstyr kan du også ta med det. Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden!

Vi er behjelpelige med transport hvis det er ønskelig. Er du mellom 15-18 år (født 1999-2002) og har lyst til å delta, meld deg på!

Campen starter torsdag 22. juni og avsluttes lørdag 24. juni. Campen har leir ved Skeishølen, like ved sentrum.

Camp Villaks i Surna arrangeres av Surna Elveeigarlag og Surna Jeger- og fiskarlag.

Påmeldingen til årets camper er nå avsluttet. Det kan likevel være ledige plasser noen steder, så ta direkte kontakt med arrangøren. Du finner kontaktinfo under de respektive campene.