Saltdalselva (Nordland)

Tipp-topp i Saltdalselva!

Saltdalselva arrangerer Camp Villaks for første gang i sommer. Elva går under slagordet “Dronninga i nord”, og er først og fremst  kjent for et bra sjøørretfiske. Snittvekten på sjøørret fanget i vassdraget i 2016 var på hele 1,9 kg!

På campen vil du få instruksjon i flue- og slukkasting, du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. Campen passer både jenter og gutter, nybegynnere og de som allerede har en del erfaring fra laksefiske. Vi har fiskeutstyr, vadere og redningsvester til utlån, men hvis du har eget utstyr kan du også ta med det. Det blir overnatting i lavvo ved elvebredden og god stemning rundt bålet på kvelden!

Vi er behjelpelige med transport fra Rognan togstasjon eller busstopp hvis det er ønskelig. Er du mellom 15-18 år (født 1999-2002) og har lyst til å delta, meld deg på! Campen starter fredag 28. juli og avsluttes søndag 30. juli, og selve leiren blir ved Skogvoktergården på Storjord i Saltdal.

Camp Villaks i Saltdalselva arrangeres av Saltdal Elveeierlag og Saltdal Jeger- og fiskerlag.

Påmeldingen til årets camper er nå avsluttet. Det kan likevel være ledige plasser noen steder, så ta direkte kontakt med arrangøren. Du finner kontaktinfo under de respektive campene.