Otra (Vest-Agder)

Laksefiske i Otra – Sørlandets perle!

Du får instruksjon i fluefiske og slukkasting, du lærer om forskjellig fiskeutstyr og om laksen og sjøørreten som holder til i Otra, og ikke minst blir det mye praktisk fiske! Det blir mange instruktører til stede, både fra Otra Laxefiskerlag og fra Vennesla Jeger- og fiskerlag. Lakseambassadørene i elva, Olaf og Fredrik, blir med og vil lære bort sine fiskertips. Hvis du har eget fiskeutstyr så ta det gjerne med, men det vil også flue- og slukstenger, vadere og redningsvester til utlån. Campen passer for alle uansett ferdighetsnivå: nybegynner eller allerede ivrig fisker, gutter og jenter.

Vi overnatter i lavvo ved elvebredden og vi tilbereder mat på bål. Forhåpentligvis får vi fersk fisk som kan grilles til kvelds!

Vi arrangerer transport fra Kjevik flyplass, Kristiansand bussterminal eller Kristiansand togstasjon hvis det er ønskelig.

Er du mellom 15-18 år (født 1999-2002) og har lyst til å delta, meld deg på! Campen starter lørdag 12. august kl 12 og avsluttes søndag 13. august kl 18.

Camp Villaks i Otra arrangeres av Otra Laxefiskelag og Vennesla Jeger- og Sportsfiskerlag.

Les gjerne om Camp Villaks i Otra i fjor ved å trykke her.

Påmeldingen til årets camper er nå avsluttet. Det kan likevel være ledige plasser noen steder, så ta direkte kontakt med arrangøren. Du finner kontaktinfo under de respektive campene.