Målselva (Troms)

Den største og beste i Troms = Målselva

Målselva er den største og beste lakseelva i Troms, og her er det også svært gode sjanser for å få fin sjøørret! På campen vil du få instruksjon i flue- og slukkasting av lokale eksperter, du vil lære om hvor i elva du bør fiske for å øke sjansene for storfisk, og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. Campen passer både jenter og gutter, nybegynnere og de som allerede har en del erfaring fra laksefiske. Vi har fiskeutstyr, vadere og redningsvester til utlån, men hvis du har eget utstyr kan du også ta med det. Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden!

Elva ligger sentralt ved Bardufoss Flyplass, kun to timer fra Oslo. Vi er behjelpelige med transport fra flyplassen eller busstoppen hvis det er ønskelig. Er du mellom 15-18 år (født 1999-2002) og har lyst til å delta, meld deg på!

Campen starter fredag 7. juli kl 18 og avsluttes søndag 9. juli kl 16. Disse datoene er vanligvis prime time så her er det bare å stålsette seg: er du klar for storlaksen?

Camp Villaks i Målselv arrangeres av Målselv Elveeierlag og Målselv Jeger- og fiskerlag.

Les gjerne om Camp Villaks i Målselv i fjor ved å trykke her.

http://www.deltager.no/camp_villaks_malselva_07072017

Påmeldingen til årets camper er nå avsluttet. Det kan likevel være ledige plasser noen steder, så ta direkte kontakt med arrangøren. Du finner kontaktinfo under de respektive campene.