Lakselva i Porsanger (Finnmark)

Laksefiske i paradis!

Bli med til fantastiske Lakselv i Porsanger og opplev laksefiske i storslått Finnmarksnatur! På campen vil du få instruksjon i flue- og slukkasting av ekspertene i Lakselv Grunneierforening og Lakselv JFF, du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. Campen passer både nybegynnere og de som allerede har en del erfaring fra laksefiske. Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden! I Finnmark er det lyst omtrent døgnet rundt på denne tida, siden perioden med midnattsol akkurat har vært. Hvis du ikke har opplevd dét tidligere har du her en glimrende anledning.

Dato: 05.-06. august.

Vi arrangerer transport fra Lakselv flyplass hvis det er ønskelig. For å sikre deg plass bør du være tidlig ute, her er det førstemann til mølla. Er du mellom 15-18 år (født 1999-2002) og har lyst til å delta, meld deg på!

Camp Villaks i Lakselv arrangeres av Lakselv Grunneierforening og Lakselv Jeger- og fiskerlag.

Les gjerne om Camp Villaks i Lakselv i fjor ved å trykke her.

Påmeldingen til årets camper er nå avsluttet. Det kan likevel være ledige plasser noen steder, så ta direkte kontakt med arrangøren. Du finner kontaktinfo under de respektive campene.