Kongsfjordelva (Finnmark)

Laksefiske ved verdens ende

Kongsfjordelva beskriver seg selv som “Verdens ende”, fordi elva ligger omtrent så langt nord som man kommer i Norge. Her er det fantastisk fin natur og ei lakseelv med kjempefin laks! Camp Villaks i Kongsfjordelva blir en ren fluefiskecamp hvor du vil få grundig instruksjon i fluekasting, og du lærer hvordan og hvor i elva du bør fiske for å øke sjansene for å få den fisken du er ute etter. Det blir mye tid til praktisk fiske, spesielt siden det er lyst døgnet rundt i Finnmark på denne tiden.

Camp Villaks passer for alle uansett ferdighetsnivå. Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta med eget utstyr hvis du har. Vi overnatter i lavvo ved elvebredden, dette blir en skikkelig villmarksopplevelse! Er du mellom 15-18 år (født 1999-2002) og har lyst til å delta, så meld deg på raskt. Campen starter mandag 7. august og avsluttes onsdag 9. august.

Vi organiserer transport fra Berlevåg Flyplass eller busstoppen. Håper å se deg i Kongsfjord i sommer!

Camp Villaks i Kongsfjordelva arrangeres av Berlevåg Jeger- og Fiskerforening.

Påmeldingen til årets camper er nå avsluttet. Det kan likevel være ledige plasser noen steder, så ta direkte kontakt med arrangøren. Du finner kontaktinfo under de respektive campene.