Namsen 28.-30. august

Namsen 28.-30. august

Sommerens siste camp – bli med til storlaksens rike Namsen!

Elva Namsen ligger nord i Trøndelag, og renner fra Børgefjell og Namsvatnet i Røyrvik og ned til Namsos. Namsen er regnet som en av de aller beste lakseelvene i landet og vi har store forhåpninger til at deltakerne vil få fangst under årets camp!

På Camp Villaks i Namsen vil det bli instruksjon i flue- og slukfiske, og det blir også mulig å prøve seg på båtfiske. Det vil være mange instruktører til stedet, bl.a. elever og lærere fra sportsfiskelinja ved Grong Videregående Skole. Det vil også bli fluebinding og andre spennende aktiviteter som har med fiske å gjøre. Men det blir mest fiske!

Campen skal i år ha base ved Grande Gaard i Overhalla, og vi skal fiske på flere av valdene i tilknytning til gården. Dette er vald med ulike muligheter, og det er gode forhold både for flue-, sluk- og båtfiske.

Campen passer for jenter og gutter i alderen 14-18 år, -både erfarne og nybegynnere. Vi tilpasser innhold på campen etter hvem som melder seg på. Vi har fiskeutstyr, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du har. Vi overnatter i lavvo på elvbredden, og lager mat på bålet. Forhåpentligvis blir det grilling av fisk til kvelds. Det eneste du trenger å ta med er varme klær, sovepose og liggeunderlag. Deltakerne vil få pakkeliste i god tid før campen. Hvis du kommer langveis ifra og trenger transport fra togstasjonen på Grong eller flyplassen i Namsos så er vi behjelpelige med å bidra.

Camp villaks i Namsen arrangeres av Namsenvassdraget Elveierlag og Sportsfiskelandslinja ved Grong videregående skole.