Suldalslågen 4.-6. august

Påmelding åpner i april!

Suldalslågen er kjent for en storvokst laksestamme. Hvis du ikke har fisket i Rogaland før bør du gripe sjansen! På Camp Villaks i Suldalslågen får du instruksjon i flue- og slukfiske, og du lærer å bli en bedre laksefisker. Hva skal til for å lure storlaksen til å bite på kroken? I tillegg til instruksjon i kasteteknikk får du veiledning og tips underveis mens vi fisker. Det blir også lagt opp til omvisning på klekkeriet og besøk på elvas eget laksestudio for å se laksen “live”.

Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du vil. Vi overnatter i lavvo ved elva og lager mat ute sammen. Campen passer for alle uansett hvor mye eller lite erfaring du har. Vi tilrettelegger for de som melder seg på. Hvis du er mellom 14-18 år og er glad i fiske og friluftsliv, så meld deg på. Vi har plass til 12 deltakere. Vi gleder oss til tre minnerike dager ved elva sammen med dere!

Campen starter lørdag 4. august kl. 18 og avsluttes mandag 6. august kl 18. Campen skal være på Garaneset og fisket blir på Garanest, Øvre Høse og Sandsfossen.

Camp Villaks i Suldalslågen arrangeres av Suldal Jakt- og Fiskelag og Suldalslågen Forvaltningslag.

Ps! Det har blitt opprettet en egen facebookside for camp villaks i Suldalslågen for alle interesserte.