Altaelva (Finnmark)

Verdenskjente Altaelva – grip sjansen!

Fjorårets Camp Villaks i Altaelva ble en suksess, og vi håper at du vil delta på årets camp! Altaelva er verdens mest kjente lakseelv og nå har du mulighet til å fiske her ei hel helg. Elva er først og fremst kjent for den store laksen, men også naturen i området er verdt et besøk. Det er utrolig fint her!

Campen vil ha leir på Stengelsen gården. På denne nettsida kan du bl.a. se film fra elva og stedet. Her blir det undervisning i både fluefiske og slukfiske, og du vil lære mer om Altalaksen og hvor i elva du bør fiske for å øke sjansene for napp. Men først og fremst blir det mye tid til fiske! Det vil bli erfarne instruktører til stede, som gir gode tips og råd underveis. Deltakerne er selv med på å gjennomføre campen og vil få utdelt ulike arbeidsoppgaver i løpet av helga. Lørdag arrangeres blant annet “Villaksens dag” på campområdet.

Hvis du er mellom 15-18 år (født i 1999-2002) må du melde deg på. Vi legger til rette for ca. 20 deltakere og satser på ei trivelig og minnerik helg langs vakre Altaelva. Vi tilrettelegger for ungdom med spesielle behov og ledsagere. Hvis du trenger transport fra Alta Flyplass eller fra en busstopp så ordner vi dette.

Campen passer for alle uansett ferdighetsnivå: Fra nybegynner til erfaren fisker, både gutter og jenter. Vi sover ute i telt/lavvo og lager mat sammen på bål. Forhåpentligvis får vi fersk laks som kan grilles til kvelds! Vi har fiskestenger, vadere, redningsvester, lavvoer, sovepose til utlån, men hvis du vil kan du gjerne ta med eget utstyr.

Arrangementet starter fredag 16. juni kl. 17:00 og avslutter søndag 18. juni kl. 13:00.

Camp Villaks i Altaelva arrangeres av Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) og Alta Jeger- og Fiskeforening (AJFF)

 

Påmeldingen til årets camper er nå avsluttet. Det kan likevel være ledige plasser noen steder, så ta direkte kontakt med arrangøren. Du finner kontaktinfo under de respektive campene.