Altaelva 15-17. Juni

Alta Laksefiskeri Interessentskap (Ali) og Alta Jeger- og Fiskeforening (AJFF) gjentar suksessen fra i fjor, og arrangerer Camp Villaks i Altaelva 16.-18. juni 2017.
På Stengelsen gård skal det nå på nytt samles en gruppe ungdommer mellom 15 – 18 år for å prøve fiskelykken i Altaelva. Her undervises det i ulike fisketeknikker og deltakerne får kunnskap om laksen i elva vår.

Her får deltakerne mulighet til å blir kjent med nye mennesker og ikke minst blir det satt av mye tid til fiske! Det vil bli erfarne instruktører til stede, som gir gode tips og råd underveis. Deltakerne er selv med på å gjennomføre arrangementet og vil få utdelt ulike arbeidsoppgaver i løpet av helga. Lørdag arrangeres blant annet “Villaksens dag” på campområdet.

Campen passer for alle uansett ferdighetsnivå: Fra nybegynner til erfaren fisker. Dette er et lavterskeltilbud for ungdom som ønsker å lære mer om fiske i elv. Her samarbeides det i grupper der både kunnskaper og erfaringer utveksles. Vi oppfordrer jenter til å søke.

Vi sover ute i telt/lavvo og lager mat sammen på bål. Forhåpentligvis får vi fersk laks som kan grilles til kvelds!

Det eneste du trenger av utstyr er gode klær og godt humør!

Hvis du likevel ønsker å ta med ditt eget fiskeutstyr, så kan du gjerne det. Vi har nok fiskeutstyr til alle, – i tillegg disponerer vi telt, lavvoer, soveposer, vadere, vadesko og redningsvester. Det er toalett og dusj disponibel under oppholdet. Vi tilrettelegger for ungdom med spesielle behov og ledsagere.

Vi legger til rette for ca. 20 deltakere og satser på ei trivelig og minnerik helg langs vakre Altaelva.