laksefiske for ungdom!

Camp Villaks 2017 er i ferd med å rulle ut årets store begivenhet – 15 camper over hele landet for fiskeglad ungdom. Alle er velkommen, uansett ferdigheter. 

Klar for laksefiske i sommer? Den perfekte fritidsaktivitet på en varm (eller kald) sommerdag. Delta sammen med jevnaldrende ungdommer, fang fisk, bo i lavvo, kos deg ved bålet, lær noe nytt om naturen, få nye venner – dette er en opplevelse av de sjeldne!

Dette er uten tvil en ungdomsleir uten om det vanlige.
Også i år vil vi gjøre vårt for å vise ungdom at de er hjertelig velkommen i lakseelvene i landet og det trenger ikke å koste en formue. Det er nesten gratis.  For kr 400,- får du fiske i mange av landets beste elver, med fantastiske guider og instruktører. Fiskekort og lån av utstyr inkludert.

Det er førstemann til mølla og det er begrensede plasser. Bli med på sommerleir du også!

Du finner oversikt over campene her

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) og Norske Lakseelver  har slått seg sammen for å rekruttere unge laksefiskere. Elveeierlagene og NJFF -foreningene guider deg og lærer bort sine beste tips for å lykkes med laksefiske. Tilbakemeldingene fra fjorårets camper var svært gode,  så i år har vi enda flere elver med oss. Hele 15 leire med sommer, moro og laksefiske.

 

 

Årets lakseelver:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *